Газова инжекционна система STAG300-ISA2

Газова инжекционна система TOMASETTO STAG 300 ISA2
– редуктор Tomasetto /Италия/ Компютър STAG 300 ISA2
– газова рейка Valtek 1Ω ; 3Ω, RAIL 1Ω ; 3Ω;Valtek type 34; Reg; Hana и др.
– компютър с инсталация AC /Полша/
– подходящ за автомобили до Евро 5
– евро нивомер Tomasetto
– 24 месеца гаранция

Системата ISA2 е идеалният контролер за вашия автомобил.
Микропроцесорният секвенционален газов инжекционен контролер STAG-300 ISA2 е наследник на изпитаната и надеждна система STAG-300 Plus. Той бе обновен чрез използването на второто поколение Smart Self-Adaptation System ISA2.

Основната задача на системата ISA2 е непрекъсната и автоматична модификация на газовите карти, като функция на скоростта на въртене на двигателя. След включване на опцията „Self-Adaptation“ започва събирането на точки в петролната карта. Звукови сигнали информират водача, дали картата е събрана правилно. След като петролните карти са създадени, системата ISA2 автоматично превключва контролера на газ. От този момент нататък, адаптацията се извършва чрез постоянно сравняване работата на двигателя за определени параметри (натоварване и скорост на въртене) с предварително събраната мастер петролна карта. Благодарение на иновативното си решение, системата ISA2 осигурява по-точно изчисляване на дозата на газ, доставяна към двигателя.

Допълнителни предимства
Контролерът е оборудван с усъвършенстван софтуер. Устройството дава възможност за ръчна настройка на работните параметри, базирана на температурата на газта и PRMs. В допълнение, контролерът има опция за обслужване на ротационни бутални двигатели, а също и способност за прочитане на RPM сигнала на двигателя от сензора на разпределителния вал.

Софтуерът също така има функция за освобождаване наналягането на газта по време на режим cut-off , както и загряваща опция на газовата инжекторна рейка. Допълнителен софтуер на контролера означава, че автомобилите със система, базирана на STAG-300 ISA2 контролер, напълно отговарят на стандартите за емисиите отработени газове на ЕВРО5. Съвременните технологии и най-високото качество на продукта, гарантират надеждността на STAG-300 ISA2.

Нови функции на контролера
• Smart Self-Adaptation System ISA 2- автоматична промяна на газовата карта като функция на скорост на въртене на двигателя
• Корекция налягането на редуктора, при режим kut-off
• Инжекторно загряване при редуциращи температури ≤10° C
• Наблюдение на загряването на газовия инжектор (минимализиране риска от възникване на ECU грешка  – „checkengine”)
• Обслужване на Wankel ротационни бутални двигатели
• Възможност за получаване на RPM сигнали от сензора за позицията на разпределителния вал
• Разнообразни газови инжектори (HANA 2000) и сензор за температурата на газта (REG, RAIL, SL)– избор от списък
• Допълнителен звуков сигнал,информиращ за пуска на двигателя в авариен режим
• Възможност за задаване на максималния брой на аварийни стартове

Приложение
Контролерът е предназначен за всички автомобили с бензинови двигатели до 8 цилиндъра, включително системата VALVETRONIC(използвана например в двигателите на BMW), турбо двигатели, както и full grup, sequential и semi-sequential горивни системи. Контролерът е в състояние да обслужва Wankel ротационни бутални двигатели. Емулатора за впръскване на горивото, вграден в контролера, е оборудван с Europe/Bosch тип връзка.

 

Редуктори:Редуктор AT-09 Alaska

Моделът AT09 Alaska е едностепенен редуктор за LPG секвенциални инжекционни системи, хомологирани ECE 67R-01. Оборудван с филтър и електромагнитен вентил на входа, в сравнение с основната версия, той има и допълнително нагряване на lpg при изхода, което позволява висок дебит на газ и по-висока температура на газта при изхода. Версията Alaska е подходяща за двигатели с мощност от 90 к.с. до 140 к.с.Налягането на изхода се регулира от 0,9 до 1,8 бара

AT-09 Artic
Моделът AT-09 Artic е едностепенен редуктор за LPG инжекционни системи, хомологирани ECE 67R-01.Редуктор AT-09 ArticОборудван е с филтър и електромагнитен вентил на входа и в сравнение с базовата версия,той има и допълнително предварително затопляне на LPG на входа, който позволява по-висок дебит на газ и по-висока температура на газта при изхода.Версията Artic е подходяща за двигатели с мощност от 120 к.с. до 240 к.с.Налягането на изхода се регулира от 0,9 до 1,8 бара.Препоръчва се употребата на мултиклапан AT02, заедно с  Artic редуктор.

Model AT13
Моделът AT09 „Antartic“ LPG reducer е едностепенен редуктор за LPG инжекционни системи, хомологирани ECE 67R-01 за LPGРедуктор AT-13 секвенциални инжекционни системи с висока мощност, които изискват висок LPG поток. Редукторът AT13 е оборудван с вграден филтър и входен електромагнитен клапан. Налягането на изхода е регулируемо от 1 до 2,5 бара. Версията Antartic е подходяща за двигатели с мощност от 90 кВт до 285 кВт, при идеални условия. Препоръчително е да използвате мултиклапан AT02 заедно с Antartic редуктор.

Евро нивомер:

Multivalves model AT02
Мултиклапаните за LPG резервоари, модел AT02, са сертифицирани в съответствие новия Европейски регламент ECE 67R-01 и сMultivalves model AT02 Индийскиге стандарти IS-15100. Те са снабдени с всички предпазни устройства, посочени от регламента: предпазен вентил налягане (PRV), термо-предпазител (PRD), 80% automatic filling stop,електромагнитен клапан на изхода, ограничител на дебита, възвратен клапан, ръчен (сервизен) клапан и механичен индикатор за ниво.

Високото ниво на устройствата за безопасност (PRD и PRV) правят Tomasetto AT02 multivalves водещ продукт на пазара. Тежките противопожарни тестове, направени от най-големите производители на резервоари, са завършили отлично. Те са достъпни за всички видове резервоари, които присъстват на пазара – цилиндрични и тороидални. Някои цилиндрични мултиклапани са предвидени и в лявата конфигурация.
В нашата гама от продукти има две налични версии:
• стандартно изпълнение: с изходно монтиране за ø6 mm тръба и отвор на електромагнитния клапан ø 3.0 mm
• екстра версия: с изходно монтиране за Ø 8 mm тръба и отвор на електромагнитния клапан ø 4.5 mm

Сподели