Газова инжекционна система STAG300-PREMIUM

– редуктор Tomasetto  /Италия/
– газова рейка Valtek type 34/Италия/
– компютър с инсталация AC /Полша/
– подходящ за автомобили до Евро 5
– евро нивомер Tomasetto
– 24 месеца гаранция

STAG-300 Premium е контролер от ново поколение, оборудван с интелигентна автоматична коригиращата система, която непрекъснато следи STFT and LTFT корекциите в краткосрочен и дългосрочен план.

STAG-300 Premium лесно комуникира с всички OBD II и EOBD автомобилни системи (не само със системата CAN) , чрез STAG-OBDКомпютър за STAG 300 Premium ADAPTER, който отделно от стандартните параметри дава възможност за четене на ECU корекциите на вашия автомобил. Технологията, приложена в  STAG-300 Premium осигурява много точна дозировка на горивото и на оптималната горивна смес, която се впръсква в цилиндрите. Съдържанието на сместа е конфигурирано не само въз основа на времето за впръскване на горивото, както е при други контролери, но то се усвоява и от текущите бензинови ECU корекции по време на шофирането на газ, а не само по време на калибрирането.
STAG-300 Premium е създаден с съответствие с „plug’n’drive“, удобна за потребителя технология, която го прави много лесен за инсталиране и използване. След първото калибриране по време на инсталацията, STAG-300 Premium самостоятелно следи параметрите, в реално време и прави корекции в зависимост от режима на експлотация на превозното средство. Това гарантира същата прецизност и рутина на LPG/CNG , както когато то е на бензин.
STAG-300 Premium може да гарантира безупречна интеграция с фабричните настройки на автомобила. STAG-300 Premium е предназначена за всички превозни средства до 8 цилиндъра бензинови двигатели. Интегрираният бензинов инжекционен емулатор има Europe/Bosch тип връзка. Превозни средства, оборудвани с STAG-300 Premium отговарят на стандартите на ЕВРО 5.

Предимствата на STAG 300 Premium:
•    Постоянна независима връзка с OBD, възможност за свързване на тестери, диагностични инструменти и др.
•    Разширяване на добре познатия STAG-300
•    Минимизиране риска от дефекти, свързани с неточно ръчно калибриране
•    Отделна адаптация за BANK 1 и BANK 2
•    Поддържа основните настройки на двигателя, като мощност, идентични усуквания към бензиновите настройки
•    Отговаря на емисионните норми на ЕВРО 5

Нашата Minikit със STAG-300 Premium електроника включва висококачествени части, доставяни от реномирани производители, като например новия инжекционен тип 34 на Valtek. Той се характеризира с бърза реакция на инжекционния сигнал, който позволява прецизното дозиране на газта, както и с подобрен дизайн , който прави тип 34 по-траен и повишава продължителността на живота му.

Редуктори (изпарители)Редуктор AT-09 Alaska

Моделът AT09 Alaska е едностепенен редуктор за LPG секвенциални инжекционни системи, хомологирани ECE 67R-01. Оборудван с филтър и електромагнитен вентил на входа, в сравнение с основната версия, той има и допълнително нагряване на lpg при изхода, което позволява висок дебит на газ и по-висока температура на газта при изхода. Версията Alaska е подходяща за двигатели с мощност от 90 к.с. до 140 к.с.Налягането на изхода е регулируемо от 0,9 до 1,8 бара.

AT-09 Artic
Моделът AT-09 Artic е едностепенен редуктор за LPG инжекционни системи, хомологирани ECE 67R-01. Редуктор AT-09 ArticОборудван е с филтър и електромагнитен вентил на входа и в сравнение с базовата версия, той има и допълнително предварително затопляне на LPG на входа, който позволява по-висок дебит на газ и по-висока температура на газта при изхода.

Версията Artic е подходяща за двигатели с мощност от 120 к.с. до 240 к.с.Налягането на изхода е регулируемо от 0,9 до 1,8 бара. Препоръчва се употребата на мултиклапан AT02, заедно с  Artic редуктор.

Model AT13
Моделът AT09 „Antartic“ LPG reducer е едностепенен редуктор за LPG инжекционни системи, хомологирани ECE 67R-01 за LPGРедуктор AT-13 секвенциални инжекционни системи с висока мощност, които изискват висок LPG поток. Редукторът AT13 е оборудван с вграден филтър и входен електромагнитен клапан. Налягането на изхода е регулируемо от 1 до 2,5 бара.

Версията Antartic е подходяща за двигатели с мощност от 90 кВт до 285 кВт, при идеални условия. Препоръчително е да използвате мултиклапан AT02 заедно с Antartic редуктор.

Евро нивомер

Multivalves model AT02
Мултиклапаните за LPG резервоари, модел AT02, са сертифицирани в съответствие новия Европейски регламент ECE 67R-01 и сMultivalves model AT02 Индийските стандарти IS-15100. Те са снабдени с всички предпазни устройства, посочени от регламента:

  • предпазен вентил налягане (PRV),
  • термо-предпазител (PRD),
  • 80% automatic filling stop,
  • електромагнитен клапан на изхода,
  • ограничител на дебита,
  • възвратен клапан,
  • ръчен (сервизен) клапан и механичен индикатор за ниво.

Високото ниво на устройствата за безопасност (PRD и PRV) правят Tomasetto AT02 multivalves водещ продукт на пазара. Тежките противопожарни тестове, направени от най-големите производители на резервоари, са завършили отлично. Те са достъпни за всички видове резервоари (бутилки), които присъстват на пазара – цилиндрични и тороидални. Някои цилиндрични мултиклапани са предвидени и в лявата конфигурация.

В нашата гама от продукти има две налични версии:

  • стандартно изпълнение: с изходно монтиране за ø 6 mm тръба и отвор на електромагнитния клапан ø 3.0 mm
  • екстра версия: с изходно монтиране за Ø 8 mm тръба и отвор на електромагнитния клапан ø 4.5 mm
Сподели