Фирма „Кардени 63“ ООД е основана през 2006 с основна дейност ремонт на леки и лекотоварни автомобили, монтаж, диагностика и подръжка на автогазови уредби (газови инжекциони) и цех за прахово боядисване на детайли от метал, алуминий и стъкло. Фирмата разполага с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в автосервизните услуги.

ЗА АВТОСЕРВИЗА:

В автосервиз „Кардeни 63“ се извършват всички видове текущи и основни ремонти. Автосервизът е оборудван с дву- и четири-колонни хидравлични подемници; модерен компютърен стенд за реглаж на преден и заден мост на автомобила; последно поколение автомобилна диагностика BOSCH.

Автосервизът работи с всички лидери във вноса и дистрибуцията на авточасти. От дългогодишния си опит сме селектирали продукти с доказано качество и произход, при монтажа на които ние даваме гаранция за извършения от нас ремонт.

Фирма „Кардени 63“ предлага алтернативни горивни системи за конвертиране на автомобили, оборудвани с двигатели с искрово запалване, за работа с газообразни горива (LPG), в съответствие с Регламент № 67, поправка № 1 /R67-01/, Регламент № 110 и Регламент № 115 на икономическата комисия за Европа на ООН. Ние работим в дългогодишно партньорство с водещи европейски фирми производители на автогазово оборудване като :

  • TOMASETTO ACHILLE – световен лидер в производството на качествени мултиклапани (сонди) и редуктори;
  • STAKO – световен лидер в производството на бутилки за втечнен и компресиран газ, предназначени за автомобили;
  • AC AUTOGAZ – лидер в производството на електроника за автомобили.

„Кардени 63“ поддържа тясно сътрудничество с дилърите на RENAULT & DACIA в цялата страна. От 2007 год. вгражда газови инжекциони в новите автомобили рено и дачия. Сервизът има опит в монтажа на АГУ на 4-6-8 цилиндрови автомобили. Предлага двугодишна гаранция и коректно гаранционно и след гаранционно обслужване.

ЗА ПРАХОВО БОЯДИСВАНЕ:

Разполагаме с два цеха за прахово боядисване. Те са оборудвани с пещи с дължина 4:6:7 метра, 6 метрова пещ за дървесни ефекти. Всички пещи са оборудвани с релсов път за по-висока производителност. За изминалите години натрупахме богат опит в боядисването на най-разнообразни детайли от черни и цветни метали. Оборудването ни включва електростатични пистолети за нанасяне на праховата боя (ITW GEMA).

В цеха се работи със следните вносители на марки прахова боя: Akzo Nobel, Arsonsisi, Euro Polveri, Inver, Jotun, Neokem, Tigar и други. Използвани са почти всички цветове от RAL-каталога. Цехът работи и с боя на клиента.

В нашата дейност залагаме на професионализъм, доказвайки го чрез качество и коректност в работата ни, като скоростта е още една наша характеристика. Цехът често се явява и «спешна помощ за прахово боядисване» на изостанали със сроковете клиенти.

Модели АГУ