Газови инжекциони

„Кардени 63“ ООД е компания с дългогодишен и богат опит в оборудването на автомобили с газови инжекциони, тяхната поддръжка, гаранционно обслужване, ремонт и диагностика. Основната ни задача е да предложим на клиентите си най-добрата оферта за монтаж на газов инжекцион, гарантираща:

• Конкурентна пазарна цена
• Гарантирановисоко качество на продуктите
• Висококвалифициран персонал
• Изцяло завършена услуга
• Коректно гаранционно и следгаранционно обслужване

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

Съвременните  автомобили имат много прецизна електроника и често отхвърлят опитите за монтаж на обикновена газова уредба от първо и второ поколение. Газовият инжекцион е трето поколение газова уредба, и Ви предлага едно непознато досега удоволствие от шофирането на газ, с непостижими досега параметри на икономичност, мощност и надежност на системата. С избора на газов инжекцион вие правите едно модерно техническо решение,базирано на най-съвременните технологии и системи за алтернативни горива.Втечнения автомобилен газ пропан-бутан е значително по-евтино и по-екологично гориво от всички останали петрол-базирани горива.С монтажа на газов инжекцион на вашия автомобил вие ще реализирате съществена икономия от разходите за гориво(до 45%) и ще дадете своя принос светът в които живеем да се замърсява по малко.

МОНТАЖ  ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

Първо и едно от най-важните неща при монтажа на газов инжекцион е внимателно да  се огледа моторния отсек на автомобила и да се прецени къде и как ще се монтират отделните компоненти на уредбата,така, че да се спазят изскванията на произвоизводи-теля на газов инжекцион.В много случаи това отнема 1/3 от времето за монтаж. Прецизния монтаж на отделните части гарантира качество и безпроблемна работа на Газовия инжекцион за дълъг период от време.

НАСТРОЙКА НА ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

Настройката на газов инжекцион е крайната и най-деликатна фаза от монтажа.

Тя често бива подценявяна.

!!! Важно при настройката на вашия автомобил е тя да се направи и тества във всички режими на работа на двигателя, така че сядайки зад волана Вие да усетите динамиката и икономичността на колата оборудвана с газов инжекцион.

ГАРАНЦИОННО И  ИЗВЪНГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ

Качествения монтаж и прецизната настройка на газовия инжекцион свеждат до минимум дефекти от технически и човешки фактори.Вслучай на възникнал дефект Вие може да разчитате на нас за бързото му и адекватно отстраняване.

 

ПОЗДРАВЯВАМЕ ВИ ЗА ВАШИЯ ИЗБОР.

НА  ДОБЪР ПЪТ.

Сподели